Nos faire-part

Qui sommes-nous?

In 1983 begon Henri Schweisthal zijn professionele beroepsbezigheden en opende zijn eerste winkel, benoemd Photo l’Arc-en-Ciel, die in Arlon ligt, in het uiterste zuiden van de provincie Luxembourg. Toen was zijn voornaamste activiteit de fotografie, en vandaag de dag zit de winkel nog steeds op dit stokpaardje dankzij een voortdurende monitoring van de sector. Gezien zijn wil om de beste dienst mogelijk zijn klanten te bezorgen, heeft Photo l’Arc-en-Ciel beslist zichzelf alles te doen. Sinds zijn oprichting heeft Photo l’Arc-en-Ciel zich uitgerust met de best mogelijk technologieën om foto’s van zijn klanten te ontwikkelen en printen.

Arc-en-Ciel, een verhaal te vertellen

In 1991 heeft ons team zich in tweeën gesplitst en hebben we een tweede winkel geopend die in het hart van Gaume, in de provincie Luxembourg, ligt. In aanvulling op een bredere geografische dekking hebben we ook ons gamma van diensten uitgebreid om een steeds bevredigender aanbod voor te stellen.

Als gevolg daarvan hebben we ook het inlijsten van foto’s en onze scrapbooking activiteit ontwikkeld, wat maakt het mogelijk veel meer perspectieven op verbeelding en creativiteit te verkennen.

Het ontwerpen en realiseren van kaarten is snel een volwaardige activiteit van onze winkels geworden. Aanvankelijk waren onze kaarten tamelijk simplistisch en leidden tot een lage omzet: het product was nog niet naar de laatste mode. Slechts Nieuwjaar kaarten hadden succes. De komst van de digital heeft die tendens totaal veranderd. Vandaag de dag zijn er talrijke creatiemogelijkheden en dankzij ons team van grafische ontwerpers, die op uw uitdagingen wacht, kunt u gemakkelijk daarvan genieten.


Photo l’Arc-en-Ciel is een familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor uw meest creatieve wensen en verwachtingen.

Onze klanten zijn onze prioriteit. Elke dag hebben we als doel u tevreden te stellen. We streven ernaar om een gevoel van verbondenheid te creëren ondanks de geografische afstand.

Daarom kunt u altijd met ons contact opnemen, ofwel per telefoon, email of via ons contactformulier..

Photo l’Arc-en-Ciel is uw foto expert!

De verantwoordelijke uitgever : Arc-en-ciel Arlon

Conception et réalisation