Nos faire-part

Magasins

Met onze 28-jarige geschiedenis, onze verschillende geografische uitbreidingen, en ons team dat geleidelijk steviger geworden is (vanaf één persoon toen we begonnen hebben, tot 8 werknemers vandaag de dag) is het succes van onze winkels niet meer te bewijzen.

arlon1 arlon2 arlon3 virton1 virton2

Het geheim van dit commerciële succes?


 • Trouwe klanten die sinds 28 jaren in ons team vertrouwen hebben.

 • Een dynamisch en gemotiveerd team dat voortdurend op de hoogte blijft van wat is er nieuw dankzij opleidingen, conferenties of deelnemingen aan tentoonstellingen. We kunnen de beste fotodienst mogelijk voorstellen ook dankzij uitwisselingen en medewerking met fotograaf collega’s.

 • Strijdlustigheid, reactiviteit op de markt en het nemen van gemeten, maar altijd betalende, risico’s. Om het hoofd te bieden aan de komst van de digital en, als gevolg, van een nieuwe vorm van concurrentie dat niemand het zien aankomen heeft (de klant slaat zijn foto’s op zijn computer op zonder hen meer te printen), hebben we van strijdlustigheid en avant-gardistische ideeën moeten bewijzen. Consistent te zijn met huidige technologieën was absoluut noodzakelijk. Met succes hebben we dus onze aanbod groter gemaakt door er altijd voor te zorgen dat onze prijzen geschikt aangepast moesten zijn.

 • Daarom hebben we beslist op het web de activiteit te ontwikkelen die onze klanten het meest tevreden stelde: het ontwerpen en realisatie van kaarten.

 • Photo l’Arc-en-Ciel is de fotocombinatie van professionaliteit en kwaliteit!

Le faire-part parfait


 • Onze website, gewijd uitsluitend aan het ontwerpen van kaarten, heeft dus het levenslicht gezien. We hebben inderdaad vastgesteld dat er een aanzienlijk gebrek op het web bestond: veel websites maken het mogelijk eigen kaarten te ontwerpen maar vaak in aanvulling op andere diensten. Integendeel, onze website heeft als enig doel kaarten te ontwerpen en hen oneindig te verbuigen.

  We wilden ook en vooral ons op het gebied van onze creativiteit en professionaliteit onderscheiden. Dat is klaar!

 • Le faire-part parfait, dat is inderdaad:
  - Kaarten met fotopapier kwaliteit.
  - Een oneindige personalisatie van de lay-out, tekst en grafische vormgeving naar gelang van uw wensen en uw vraag.
  - Exclusieve kaarten, gecreëerde door ons team van grafische ontwerpers.

  U zult die kaarten dus nergens anders vinden!

De verantwoordelijke uitgever : Arc-en-ciel Arlon

Conception et réalisation